Λαμπερά μέλη, όμορφες παρουσίες!

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Review: Sleek Oh So Special palette

Γεια σας κορίτσια!

Στο σημερινό άρθρο σας θα σας δείξω αναλυτικά τα χρώματα σκιών της παλέτας  Oh So Special
από τη Sleek που απέκτησα μέσα από το e-shop του BEBEAUTY.

Η ποιότητα των φωτογραφιών δεν είναι καλή, παρ' όλα αυτά προσπάθησα όσο το δυνατόν καλύτερα να αποτυπώσω την ένταση των χρωμάτων όσο πιο πιστά μπορούσα.

Αρχικά να σας πω ότι η παλέτα αποτελείται από 12 σκιές εκ των οποίων οι 7 είναι ματ και οι υπόλοιπες 5 ιριδίζουσες προς μεταλλικές.

*Δεν έχει χρησιμοποιηθεί βάση σκιών

Ξεκινάω με την πάνω σειρά:

  • Η "BOW" είναι μία ματ κρεμ ζαχαρί απόχρωση η οποία στο swatch δεν ήταν εύκολο να γράψει.. με το ειδικό μυτερό πινέλο που περιέχεται όμως στη συσκευασία παίρνει την επιθυμητή ποσότητα απ' το χρώμα και γράφει ικανοποιητικά...
  • Η "ORGANZA" είναι μια όμορφη ροζ μεταλλιζέ απόχρωση η οποία χωρίς μεγάλη προσπάθεια γράφει καθαρά τόσο με το δάχτυλο όσο και με το πινέλο.
  • Η "RIBBON" είναι μια τρισχαριτωμένη έντονη σωμόν απόχρωση ματ υφής που θυμίζει ζαχαρωτό αλλά που κι αυτή δύσκολα γράφει με το δάχτυλο, όσο οπάκ κι αν φαίνεται το χρώμα της.. η ουσία είναι ότι με το πινέλο που σας ανέφερα μπορεί και αποδίδει σχετικά καλά όχι όμως με τόση ένταση όσο δείχνει οπτικά.
  • Η "GIFT BASKET" είναι μια ανοιχτή μπρονζέ-καφέ μεταλλιζέ απόχρωση που γράφει πολύ καλά με όποιο τρόπο κι αν δοκιμαστεί.
  • Η "GLITZ" είναι μια ανθρακί μεταλλιζέ σκιά που εκ πρώτης όψεως προσπαθεί να δείξει ότι ίσως περιέχει μερικούς μπλε υποτόνους μέσα στη γυαλάδα της. Όντως είναι μια όμορφη "smoky" απόχρωση που νομίζω θα με βολέψει πολύ το φθινόπωρο...
  • Η "CELEBRATE" πρόκειται για μια υπέροχη βαθιά σοκολά μεταλλιζέ σκιά με έντονη θα έλεγα απόδοση χρώματος που προδίδει διακριτικούς δαμασκινί και μωβ ιριδισμούς.


Στην κάτω σειρά έχουμε:

  • Την "PΑΜPER" μια γλυκιά ματ ανοιχτόχρωμη ροζ-κουφετί σκιά πολύ ευκολοφόρετη, όχι όμως με έντονη απόδοση χρώματος... αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα χρειαστεί ή κάποιο primer ή αρκετά περάσματα για να πετύχουμε το επιθυμητό οπάκ αποτέλεσμα....
  • Την "GATEAU" -ίσως την πιο ενδιαφέρουσα σκιά όλης της παλέτας, αφού μιλάμε για μια υπέροχη και "μαγική" απόχρωση...Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται  μια συνηθισμένη ροζ μεταλλική σκιά στην πραγματικότητα όμως είναι μια πανέμορφη και πολύ σικάτη κουφετί με έντονα στοιχεία χρυσαφί ιριδισμών! Τη λάτρεψα
  • Την "THE MAIL"...Με μεγάλη μου στεναχώρια διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο χρώμα κατά τη μεταφορά ήρθε σπασμένο...αυτό σημαίνει ότι αναγκάστηκα να αποχωριστώ τα σπασμένα κομματάκια του για λόγους πρακτικούς... Απ' αυτό όμως που παρέμεινε μπορώ με σιγουριά να σας πω ότι είναι ένα καθαρά neutral ματ χρωματάκι θυμίζει αρκετά το χρώμα του μελιού και που σίγουρα θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στα καθημερινά nude και βιαστικά μακιγιάζ.
  • Την  "BOXED" μια ματ  καφέ "του πούρου" σκιά ωραιότατη για την εξωτερική γωνία αφού πρώρα πατηθεί καλά με το πινέλο γιατί κι αυτή θα έλεγα ότι γράφει αχνά. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί κάποιο primer για να μπορέσει να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό της.
  • Την "WRAPPED UP" επίσης μια καφέ ματ σκιά αυτή τη φορά με ψυχρούς υποτόνους που μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από την απόδοσή της χωρίς τη χρήση primer. 
  • Την "NOIR" που όπως λέει και το όνομά της είναι το απόλυτο μαύρο χρώμα ματ τελειώματος που ήδη το έχω χρησιμοποιήσει σε αντικατάσταση με το μαύρο μολύβι ή για τη σταθεροποίησή του...

Τα συμπεράσματά μου γι' αυτήν την παλέτα:
Θα έλεγα ότι σε γενικές γραμμές είναι ό,τι πρέπει για καθημερινό πρωινό μακιγιάζ χρησιμοποιώντας τις ανοιχτόχρωμες ροζ και φυσικές αποχρώσεις της που με λίγες μετατροπές μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πιο βραδινό μακιγιάζ παίζοντας με τις σκούρες αποχρώσεις. Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι δουλεύονται καλά και έχουν καλή διάρκεια. Ίσως οι ματ σκιές να περίμενα να έχουν περισσότερη ένταση και λίγο πιο συμπαγές και αδιαφανές αποτέλεσμα όμως σίγουρα για όλες εμάς που "φοβόμαστε" να πατήσουμε πολύ τα πινέλα μας είναι ό,τι πρέπει. Άλλωστε με την κατάλληλη βάση στα βλέφαρα για βοηθό το αποτέλεσμά τους μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές που θέλουν την απόλυτη ένταση στο μακιγιάζ τους. Οι σκιές αυτές μπορούν όμορφα να σβήσουν η μία μέσα στην άλλη χωρίς να σκληραίνει τα χαρακτηριστικά και μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν και από τις πιο αρχάριες. Τη συνιστώ επίσης επειδή είναι πολύ βολική για σύντομα ταξίδια ή για τις καλοκαιρινές διακοπές που δεν μας αρέσει να βαραίνουμε τα μάτια μας με ένα σωρό διαφορετικά προιόντα και υφές!

Στο σημείο αυτό σας υπενθυμίζω ότι η τιμή της είναι στα 10 ευρώ απ' το ηλεκτρονικό κατάστημα που σας ανέφερα στην αρχή και σίγουρα αποτεεί μια συμφέρουσα λύση.

Θα ακολουθήσει αντίστοιχο review για την παλέτα "Storm" επίσης από Sleek.

Σας φιλώ γλυκά

Μαριφάνη

3 σχόλια:

  1. αχ δεν το 'ξερα οτι μπορούμε να βρούμε εκεί sleek! Ευχαριστούμεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως! Και θα έλεγα ότι η εξυπηρέτηση είναι άμεση!!! Να είστε καλάααα!!!!

      Διαγραφή
  2. αγαπω τις sleek παλέτες!

    θα χαρώ να σε δω και στο δικό μου blog http://fay-justbeauty.blogspot.gr/
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή